Trei români care au transportat în Austria aproape 500 de extracomunitari, condamnaţi la închisoare

Trei cetăţeni români acuzaţi că au transportat ilegal din Ungaria în Austria aproape 500 de imigranţi extracomunitari au fost condamnaţi la închisoare de justiţia austriacă, informează site-ul publicaţiei Kurier.

2093 afișări
Imaginea articolului Trei români care au transportat în Austria aproape 500 de extracomunitari, condamnaţi la închisoare

Trei români care au transportat în Austria aproape 500 de extracomunitari, condamnaţi la închisoare

Cei trei români au fost judecaţi de o instanţă din oraşul austriac Korneuburg, situat la periferia nordică a Vienei.

O româncă în vârstă de 46 de ani şi fratele ei mai tânăr au fost condamnaţi miercuri la câte doi ani de închisoare, pentru trafic de imigranţi extracomunitari din Ungaria în Austria.

Un alt român a fost condamnat la 18 luni de închisoare, pedeapsa fiind mai mică pentru că a recunoscut întreaga vină.

Potrivit procurorilor austrieci, cei trei români, în complicitate cu un sirian, au transportat ilegal în Austria, în ultimii doi ani, 491 de imigranţi extracomunitari, încasând în total circa 250.000 de euro. Grupul infracţional primea sume cuprinse între 500 şi 3.000 de euro pentru fiecare imigrant transportat.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici