Treisprezece imigranţi, găsiţi morţi la bordul unei ambarcaţiuni, în sudul Mării Mediterane

Treisprezece imigranţi au fost găsiţi morţi la bordul unei ambarcaţiuni gonflabile interceptată în sudul Mării Mediterane, anunţă Paza de Coastă din Italia, potrivit cotidianului La Repubblica.

151 afișări
Imaginea articolului Treisprezece imigranţi, găsiţi morţi la bordul unei ambarcaţiuni, în sudul Mării Mediterane

Treisprezece imigranţi, găsiţi morţi la bordul unei ambarcaţiuni, în sudul Mării Mediterane

Corpurile celor 13 imigranţi au fost găsite într-o ambarcaţiune care transporta numeroşi extracomunitari.

O navă a organizaţiei spaniole Proactiva Open Arms a salvat 167 de imigranţi şi a preluat cele 13 cadavre.

Alţi 90 de extrcomunitari au fost salvaţi într-o operaţiune diferită, efectuată de organizaţia Salvaţi Copiii.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici