Tren cuprins de flăcări în Pakistan: Cel puţin 74 de persoane au murit în urma incendiului - FOTO, VIDEO

Cel puţin 74 de persoane au murit joi după ce un incendiu a izbucnit într-un tren care se îndrepta de la Karachi la Rawalpindi, informează BBC.

956 afișări
Imaginea articolului Tren cuprins de flăcări în Pakistan: Cel puţin 74 de persoane au murit în urma incendiului - FOTO, VIDEO

Tren cuprins de flăcări în Pakistan: Cel puţin 64 de persoane au murit în urma incendiului

Ministrul Căilor Ferate, Sheikh Rashid Ahmed, a declarat că incendiul s-a declanşat după ce o butelie de gaz, pe care pasagerii o utilizau pentru a găti în tren, a explodat. Incendiul a afectat trei dintre vagoanele trenului.

Potrivit presei locale, cele mai multe dintre victime au decedat după ce au sărit din tren.

 

De asemenea, alte 40 de persoane au fost rănite. Potrivit oficialilor, numărul victimelor ar urma să crească în următoarele ore.

Ştirea iniţială

Un incendiu a cuprins joi un tren în Pakistan în urma căruia cel puţin 64 de persoane au murit după ce un recipient cu benzină folosit pentru a găti micul dejun pentru pasageri a explodat, a declarat ministrul Căilor Ferate pakistaneze, potrivit Reuters.

Incendiul a distrus trei dintre vagoanele trenului în apropierea oraşului Rahim Yar Khan din sudul provinciei Punjab. Trenul circula din sudul oraşului Karachi spre Rawalpindi, în apropierea capitalei, mulţi oameni mergând la o conferinţă religioasă.

Sheikh Rashid Ahmed, ministrul Căilor Ferate, a transmis televiziunii Geo că numărul de morţi confirmat este de 64.

„Două cuptoare s-au stins când oamenii găteau micul dejun, prezenţa kerosenului cu pasagerii în (trenul) în mişcare a extins şi mai mult focul”, a spus el.

„Majoritatea deceselor s-au produs din cauza oamenilor care au sărit din tren”, a adăugat el.

De asemenea, 30 de persoane au fost rănite, a anunţat ministrul.

 

Taguri:
pakistan,
tren,
explozie

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici