Tren deraiat în Norvegia. 37 de persoane au fost rănite

Un tren norvegian care se deplasa între Stockholm şi Oslo a deraiat vineri în apropiere de frontiera suedeză, provocând rănirea a treizeci şi şapte de pasageri, dintre care unul grav, au anunţat compania de căi ferate norvegiană NSB şi poliţia.

46 afișări
Imaginea articolului Tren deraiat în Norvegia. 37 de persoane au fost rănite

Tren deraiat în Norvegia. 37 de persoane au fost rănite (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Trenul 55 de la Oslo la Stockholm (...) a deraiat în apropiere de Skotterud", potrivit unui comunicat al companiei feroviare.

Dintre cei 280 de pasageri, "37 au fost răniţi şi conduşi la spital", iar printre ei, "o persoană este grav rănită", a precizat NSB.

Un reprezentant al poliţiei din districtul Hedmark, Trond Sulen, a declarat că două vagoane s-au răsturnat în urma deraierii trenului.

Poliţia ancheta la locul accidentului, însă cauzele acestuia nu au fost precizate în cursul serii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici