Trisha Noble, actriţa din Star Wars, s-a stins din viaţă

  • Trisha Noble s-a stins din viaţă la 76 de ani în urma cancerului.
  • Cel mai mare single de succes al lui Noble a fost „Good Looking Boy”.
  • Noble a interpretat-o pe Jobal Naberrie în două episoade din Star Wars.
2095 afișări
Imaginea articolului Trisha Noble, actriţa din Star Wars, s-a stins din viaţă

Trisha Noble, actriţa din Star Wars, s-a stins din viaţă

Actriţa din Star Wars şi starul pop din anii '60, Trisha Noble, a murit la vârsta de 76 de ani în urma unei bătălii de 18 luni cu mezoteliom, o formă rară, dar agresivă şi mortală de cancer.

În anii 1960, Noble lucra sub numele de Patsy Ann. În noiembrie 1961, a lansat cel mai mare single de succes, „Good Looking Boy”, care a ajuns în Top 10 în Melbourne şi Top 20 în Sydney.

După ce s-a mutat în Marea Britanie în 1962, a continuat să lanseze cover-uri ale clasicelor, inclusiv „Over The Rainbow” şi „Moon River”. A început să joace în 1965. Noble a apărut în „The Snowball” de la BBC înainte de a obţine rolul principal în filmul „Death Is A Woman”, în rolul Francesăi, şi un rol în „Carry On Camping” unde a interpretat-o pe Sally. A urmat apoi „Star Wars: Episodul III - Revenge of the Sith”, unde a preluat rolul mic al lui Jobal Naberrie, mama lui Padmé Amidala (Natalie Portman). Noble a filmat, de asemenea, o parte pentru „Star Wars: Episodul II - Atacul clonelor”, dar scenele ei au fost în cele din urmă tăiate din filmul final, deşi au fost incluse pe lansarea DVD.

Trisha a murit cu câteva zile înainte de împlini vârsta de 77 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici