Trudeau cel cu „două feţe” a recunoscut că vorbea despre Trump, în imaginile surprinse în timpul summitului NATO

După ce preşedintele Donald Trump a spus despre premierul Canadei că „are două feţe”, Justin Trudeau a recunoscut că discuţia cu alţi lideri ai lumii, surprinsă la Palatul Buckingham în timpul summitului NATO, l-a vizat pe preşedintele SUA, scrie CNN.

2770 afișări
Imaginea articolului Trudeau cel cu „două feţe” a recunoscut că vorbea despre Trump, în imaginile surprinse în timpul summitului NATO

Trudeau cel cu „două feţe” a recunoscut că vorbea despre Trump, în imaginile surprinse în timpul summitului NATO

În imaginile care au devenit virale, pot fi văzuţi premierul britanic Boris Johnson, preşedintele Franţei Emmanuel Macron, Trudeau şi premierul olandez Mark Rutte. Liderii celor mai puternice state din lume râd copios pe seama comportamentului lui Trump din timpul summitului NATO. Cu toate acestea, niciunul dintre aceştia nu rostesc numele preşedintelui american.

 

 

„Seara trecută am făcut referire la faptul că a avut loc o conferinţă de presă neprogramată înainte de întâlnirea mea cu preşedintele Trump. M-am bucurat să iau parte la eveniment dar a fost cu siguranţă unul remarcabil”, a afirmat Trudeau în timpul unei conferinţe cu jurnaliştii, susţinută de premierul canadian miercuri.

Trudeau a indicat că nu era îngrijorat de faptul că declaraţiile sale ar putea influenţa negativ relaţia dintre SUA şi Canada, dar Trump a reacţionat furios, spunând despre Trudeau că „are două feţe”, înainte să mai adauge „sincer, Trudeau este un tip de treabă”.

De asemenea, Trump şi-a anulat propria conferinţă de presă programată la sfârşitul vizitei sale în Marea Britanie, cu ocazia summitului NATO, transmite CNN.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici