Trump a învăţat lecţia „Niciodată să nu spui Niciodată”

  • Donald Trump a purtat mască de protecţie în public pentru prima oară de la începutul pandemiei
  • Preşedintele SUA a fost în vizită la Spitalul Militar Walter Reed, unde s-a întâlnit cu militari răniţi şi cu personalul medical
  • Trump a evitat să se arate până acum în public cu o mască , a spus că nu va purta aşa ceva
  • Schimbarea de ton a venit în condiţiile în care SUA au înregistrat 66.528 de cazuri de coronavirus sâmbătă
2152 afișări
Imaginea articolului  Trump a învăţat lecţia „Niciodată să nu spui Niciodată”

Trump a învăţat lecţia “ Niciodată să nu spui Niciodată ”

Donald Trump a reuşit să-ţi atragă din nou atenţia. Imaginile inedite cu preşedintele american purtând o mască de protecţie sigur au ajuns şi la tine. E o premieră. Când Centrul American pentru Controlul Bolilor a început în aprilie să recomade oamenilor să poarte mască în public pentru a pentru a opri răspândirea coronaviruslui, Trump a spus tuturor că nu va urma această recomandare, şi nu a cedat, în ciuda insistenţelor consilierilor săi.

„Nu cred că o voi face”, a spus el atunci, potrivit BBC. „Pur şi simplu nu mă văd purtând o mască de faţă în timp ce salut preşedinţii, prim-miniştrii, dictatorii, regii, reginele.” Ce s-a schimbat? Locul şi evenimentul au dictat regula. Preşedintele american a purtat mască pentru prima dată în timpul unei vizite la Spitalul Militar Walter Reed, unde s-a întâlnit cu militari răniţi şi cu personalul medical. „Nu am fost niciodată împotriva purtării măştii, dar chiar cred că există un loc şi un moment pentru asta”, a declarat Trump înaintea vizitei.

D. Trump, Ce spunea în aprilie. „Pur şi simplu nu mă văd purtând o mască de faţă în timp ce salut preşedinţii, prim-miniştrii, dictatorii, regii, reginele.Nu cred că o voi face”

D.Trump.Ce spune în iulie. „Nu am fost niciodată împotriva purtării măştii, dar chiar cred că există un loc şi un moment pentru asta”

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici