Trump a lansat un nou atac, voalat, la adresa Gretei Thunberg

Preşedintele SUA, Donald Trump, a lansat marţi, la Forumul Economic Mondial de la Davos, un atac voalat la adresa Gretei Thunberg şi a altor activişti pentru mediu, afirmând că lumea trebuie "să respingă profeţii pereni ai apocalipsei", relatează site-ul The Guardian.

1926 afișări
Imaginea articolului Trump a lansat un nou atac, voalat, la adresa Gretei Thunberg

Trump a lansat un nou atac voalat la adresa Gretei Thunberg

"Trebuie să respingem profeţii pereni ai apocalipsei. Acesta nu este un moment pentru pesimism. Este un moment pentru optimism", a declarat Trump.

Liderul de la Washington a mai afirmat că "vrea cea mai curată apă şi cel mai curat aer", adăugând că SUA se vor alătura iniţiativei de plantare a unui trilion de copaci.

Trump nu a menţionat nimic despre problemele cauzate de schimbările climatice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
mediu,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici