Trump continuă atacurile dure la adresa democraţilor: „Vor impune o închidere totală draconică şi neştiinţifică”

  • Donald Trump atacă din nou democraţii
  • El zice că democraţii vor ruina economia ţării
  • Democratul Joe Biden conduce în sondaje
479 afișări
Imaginea articolului Trump continuă atacurile dure la adresa democraţilor: „Vor impune o închidere totală draconică şi neştiinţifică”

Trump continuă atacurile dure la adresa democraţilor: „Vor impune o închidere totală draconică şi neştiinţifică”

Ieri, în Michigan, preşedintele american Donald Trump a zis că economia va muri dacă vor câştiga democraţii. 

„În 17 zile de acum, vom câştiga în statul Michigan. Vom câştiga încă patru ani la Casa Albă.

Democraţii vor înceta recuperarea noastră cu o închidere totală draconică şi neştiinţifică, precum guvernatorul vostru (n.r. Gretchen Whitmer) o face chiar acum pentru toată lumea cu excepţia soţului ei.

Ei spun fals şi constant că America este o ţară sinistră şi rasistă care trebuie sfâşiată bucăţică cu bucăţică. Noi nu sfâşiem nimic. Suntem astăzi aici şi ştiţi adevărul. America este cea mai magnifică, cea mai virtuasă naţiune care a existat vreodată”, a spus Trump în discursul ţinut în faţa susţinătorilor săi din Michigan.

În ultimele zile, sondajele arată că opozantul democrat Joe Biden conduce detaşat bătălia. Trump are şi astăzi programată o apariţie publică în Nevada, mai apoi una în Arizona luni.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici