Trump critică FBI şi sugerează că sugerează că agenţia ar fi colectat informaţii despre campania prezidenţială în 2016

Preşedintele american Donald Trump a criticat Departamentul Justiţiei al SUA, sugerând că agenţia FBI ar fi infiltrat sau ar fi recrutat o persoană care să îi ofere informaţii despre campania prezidenţială din anul 2016, relatează site-ul agenţiei Reuters.

500 afișări
Imaginea articolului Trump critică FBI şi sugerează că sugerează că agenţia ar fi colectat informaţii despre campania prezidenţială în 2016

Trump critică FBI şi sugerează că sugerează că agenţia ar fi colectat informaţii despre campania prezidenţială în 2016

Trump a citat surse anonime, conform cărora cel puţin un reprezentant FBI ar fi fost infiltrat în campania sa, în scop politic.

"Dacă este adevărat, va deveni cel mai mare scandal politic", a declarat Donald Trump pe Twitter.

Fostul primar al oraşului New York şi unul din actualii avocaţi ai preşedintelui, Rudolph Giuliani, a declarat că nu are informaţii clare despre acest subiect şi că "nici preşedintele nu ştie sigur dacă a existat un astfel de individ", a relatat CNN.

Cu toate acestea, Donald Trunp şi Rudolph Giuliani nu au putut oferi informaţii clare privind infiltrarea guvernamentală în campania prezidenţială din 2016.

În timp ce procurorul special Robert Mueller investighează posibilele relaţii între echipa de campanie a lui Trump şi Rusia, preşedintele american şi aliaţii săi susţin că este o strategie a Departamentului de Justiţie prin care să îi submineze administraţia.

Trump a negat că ar fi luat legătura cu cineva din Rusia, numind ancheta lui Mueller o "vânătoare de vrăjitoare". Rusia a negat la rândul ei că ar fi avut ingerinţe.

Reprezentanţii agenţiei FBI au refuzat să dea declaraţii în urma acuzaţiilor lui Trump.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici