Trump, după ce s-a aflat că fostul lui avocat l-a înregistrat pe ascuns: Vestea bună este că preşedintele vostru favorit nu a greşit cu nimic!

Preşedintele SUA, Donald Trump, neagă că a comis ceva greşit şi afirmă că este "posibil ilegal" faptul că fostul său avocat, Michael Cohen, a înregistrat o discuţie privind cumpărarea drepturilor de publicare a poveştii unei foste starlete Playboy care susţine că a avut o relaţie cu Trump.

1808 afișări
Imaginea articolului Trump, după ce s-a aflat că fostul lui avocat l-a înregistrat pe ascuns: Vestea bună este că preşedintele vostru favorit nu a greşit cu nimic!

Trump, despre înregistrarea sa de către fostul său avocat: E posibil ilegală. Vestea bună este că preşedintele vostru favorit nu a greşit cu nimic!

"Este inimaginabil că autorităţile au pătruns în biroul unui avocat (dimineaţa devreme) - un lucru aproape nemaiauzit. Este chiar mai de neconceput că un avocat şi-a înregistrat clientul - în mod clar nemaiauzit & posibil ilegal. Vestea bună este că preşedintele vostru favorit nu a greşit cu nimic!", a afirmă Donald Trump într-un mesaj postat sâmbătă pe Twitter.

Fostul avocat personal al lui Trump, Michael Cohen, a înregistrat în secret o conversaţie în care cei doi vorbeau despre posibilitatea cumpărării drepturilor drepturilor de publicare a poveştii unei foste starlete Playboy, Karen McDougal, care susţine că a avut o relaţie cu Trump în anul 2006.

Rudy Giuliani, avocatul liderului de la Casa Albă, a declarat că agenţii FBI au găsit înregistrarea anul acesta, în timpul unei percheziţii care la biroul lui Cohen.

Giuliani a confirmat pentru Reuters că această conversaţie a avut loc în septembrie 2016, afirmând că până la urmă nu s-a făcut nicio plată, precizând că a fost o chestiune personală.

Avocatul a negat şi faptul că Trump ar fi avut o relaţie amoroasă cu Karen McDougal.

Înainte de campania prezidenţială din 2016, fostul model Playboy Karen McDougal, care susţine că a avut o relaţie cu Trump, a vândut drepturile de publicare a acestei poveşti către tabloidul National Enquirer, care este deţinut de un prieten al lui Trump.

Ea susţine că a primit 150.000 de dolari de la tabloid pentru drepturi exclusive la această poveste, astfel că îi este interzis să facă dezvăluiri despre presupusa relaţie cu Trump. Însă tabloidul nu a publicat povestea, iar McDougal afirmă că a fost păcălită.

Înregistrarea nu reprezintă în sine un risc juridic pentru Donald Trump dacă nu a fost făcută vreo plată, însă FBI încearcă să afle dacă oficiali din cadrul echipei de campanie a lui Donald Trump au folosit ilegal fonduri de campanie, cu scopul de a acoperi episoade controversate din viaţa lui Trump.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici