Trump îi sperie pe protestatari: „Dacă rupeau gardul de la Casa Albă ar fi dat de câini răi şi arme neprietenoase”

  • Dacă protestatarii rupeau gardul de la Casa Albă ar fi dat de câini răi şi arme neprietenoase, a spus Donald Trump
  • Primarul Washingtonului, Muriel Bowser, membră a Partidului Democrat, a replicat că nu există „câini răi şi arme neprietenoase”
8119 afișări
Imaginea articolului Trump îi sperie pe protestatari: „Dacă rupeau gardul de la Casa Albă ar fi dat de câini răi şi arme neprietenoase”

Trump îi sperie pe protestatari: „Dacă rupeau gardul de la Casa Albă ar fi dat de câini răi şi arme neprietenoase”

Preşedintele SUA, Donald Trump, a declarat sâmbătă că persoanele care protestează în preajma Casei Albe ar fi fost „întâmpinate cu câini răi şi cele mai neprietenoase arme pe care le-am văzut vreodată” dacă ar fi intrat în incinta Casei Albe.

Primarul Washingtonului, Muriel Bowser, membră a Partidului Democrat, a replicat că nu există „câini răi şi arme neprietenoase. Există doar un bărbat speriat”. 

„În timp ce el (Trump) se ascunde în spatele gardului, speriat, eu stau alături de cei care îşi exercită dreptul prevăzut în primul amendament după uciderea lui #GeorgeFloyd şi ani întregi de rasism instituţionalizat”, a spus Bowser.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici