Trump şi Biden vor avea microfoanele dezactivate în unele părţi ale dezbaterii prezidenţiale finale. Măsura vine după întreruperile şi jigniri aruncate în prima dezbatere

  • Preşedintele Donald Trump şi candidatul democrat Joe Biden vor avea microfoanele dezactivate joi pentru anumite părţi din dezbaterea finală,
  • Decizia a fost luată pentru a permite fiecărui candidat la preşedinţie o perioadă de timp neîntreruptă în care să vorbească, potrivit grupului care sponsorizează dezbaterea.
  • Prima dezbatere între Donald Trump şi Joe Biden a fost marcată de multe întreruperi şi jigniri aruncate din ambele părţi.
504 afișări
Imaginea articolului Trump şi Biden vor avea microfoanele dezactivate în unele părţi ale dezbaterii prezidenţiale finale. Măsura vine după întreruperile şi jigniri aruncate în prima dezbatere

Comisia pentru dezbateri prezidenţiale, sponsorul dezbaterii televizate din Nashville, a declarat că schimbările sunt necesare după prima dezbatere dintre candidaţi din 29 septembrie, relatează Reuters.

"Ne dăm seama, după discuţii cu ambele grupuri de campanii, că niciuna dintre părţi nu poate fi total mulţumită de măsurile anunţate astăzi", a declarat comisia într-un comunicat.

„Suntem confortabili că aceste acţiuni ating echilibrul şi că sunt în interesul poporului american, pentru care se desfăşoară aceste dezbateri”, se adaugă în comunicat.

Organizatorii dezbaterii vor acorda fiecărui candidat două minute de timp neîntrerupt la începutul fiecărui segment al dezbaterii, care va avea câte 15 minute fiecare.

"Singurul candidat al cărui microfon va fi deschis în aceste perioade de două minute este candidatul care are cuvântul în conformitate cu regulile", a spus comisia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici