Trupul studentului american, repatriat din Coreea de Nord, nu prezenta urme de tortură/ CAUZA reală a morţii lui Otto Warmbier, potrivit medicilor legişti

Lakshmi Kode Sammarco, medic legist din statul Ohio, a declarat că în urma autopsiei trupului studentului Otto Warmbier, repatriat din Coreea de Nord unde a fost ţinut prizonier, nu a remarcat urme de tortură, de aceea a fost surprinsă de acuzaţiile lui Donald Trump şi părinţilor tânărului.

6694 afișări
Imaginea articolului Trupul studentului american, repatriat din Coreea de Nord, nu prezenta urme de tortură/ CAUZA reală a morţii lui Otto Warmbier, potrivit medicilor legişti

Medic legist: Trupul lui Otto Warmbier, repatriat din Coreea de Nord, nu prezenta urme de tortură

Concluziile medicului legist au fost publicate după acuzaţiile făcute de preşedintele american şi părinţii lui OttoWarmbier, informează CNN News.

Tânărul de 22 de ani, condamnat la 15 ani de muncă forţată, în timpul unei vizite în Coreea de Nord, a suferit ”leziuni cerebrale cauzate de lipsa de oxigen”, potrivit doctorului legist, ce nu a putut determina originea acestor leziuni.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a acuzat marţi regimul de la Phenian că "l-a torturat" pe studentul american Otto Warmbier.

Într-un interviu acordat postului tv Fox News, părinţii lui Otto Warmbier au acuzat de asemenea Coreea de Nord că "l-a torturat şi l-a rănit intenţionat" pe fiul lor.

Reprezentanţii regimului de la Phenian au negat acuzaţiile aduse de Statele Unite legate de torturarea studentului american închis în Coreea de Nord, afirmând că tânărul a fost închis în ”condiţii umane”. Coreea de Nord mai acuză SUA că efectuează o campanie de discreditare a regimului de la Phenian, alimentată de moartea lui Otto Warmbier, studentul american întors în Statele Unite în comă după 17 luni de detenţie în închisorile nord-coreene.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici