Turcia a emis mandate de arestare pentru 243 de membri ai personalului militar

Procurorii turci au emis mandate de arestare pentru 243 de membri ai personalului militar din 54 de provincii din Turcia, a anunţat miercuri agenţia de presă Anadolu, potrivit Reuters.

736 afișări
Imaginea articolului Turcia a emis mandate de arestare pentru 243 de membri ai personalului militar

Turcia a emis mandate de arestare pentru 243 de membri ai personalului militar (Imagine: Hepta)

Potrivit Anadolu, suspecţii erau căutaţi pentru că ar fi folosit Bylock, o alplicaţie codată de mesagerie pentru smartphone despre care Guvernul susţine că este folosită de reţeaua lui Fethullah Gulen, clericul acuzat de Ankara că ar fi orchestrat lovitura de stat din iulie 2016.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici