Turcia are cele mai multe cazuri de coronavirus în afara Europei şi SUA

Cazurile confirmate de coronavirus din Turcia au crescut la 86.306, a declarat duminică ministrul Sănătăţii, Fahrettin Koca, cel mai mare număr din orice ţară din afara Europei sau a Statelor Unite, potrivit Reuters.

5026 afișări
Imaginea articolului Turcia are cele mai multe cazuri de coronavirus în afara Europei şi SUA

Turcia are cele mai multe cazuri de coronavirus în afara Europei şi SUA

O creştere de 3.977 de cazuri în ultimele 24 de ore a ridicat coeficientul Turciei deasupra Chinei, unde a apărut pentru prima dată noul coronavirus.
 
Koca a spus că 127 de alte persoane au murit, ceea ce a ridicat numărul deceelor la 2.017. În prezent, 11.976 de persoane s-au recuperat, iar numărul de teste efectuate în ultimele 24 de ore a ajuns la 35.344, a spus ministrul.
 
Turcia a raportat primul său pacient cu coronavirus pe 10 martie, numărul de cazuri confirmate crescând brusc de atunci. Acum are al şaptelea cel mai mare număr de cazuri din lume. Până acum a testat peste 634.000 de oameni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici