Turcia investighează dacă motivul atacului armat comis luni în Olanda este de natură teroristă

Serviciile de informaţii din Turcia au demarat o investigaţie pentru a stabili dacă motivele autorului atacului armat produs luni în oraşul olandez Utrecht sunt de natură teroristă sau personale, a declarat preşedintele turc Tayyip Erdogan, relatează site-ul agenţiei Reuters.

267 afișări
Imaginea articolului Turcia investighează dacă motivul atacului armat comis luni în Olanda este de natură teroristă

Turcia investighează dacă motivul atacului armat comis luni în Olanda este de natură teroristă

Autorităţile olandeze au informat că un bărbat a fost reţinut în urma atacului armat comis într-un tramvai din oraşul olandez Utrecht, în urma căruia au murit trei persoane.

Suspectul a fost identificat de poliţişti ca fiind un bărbat în vârstă de 37 de ani, de origine turcă, pe nume Gokmen Tanis.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici