Turist român, lovit în cap cu o sticlă, la Napoli, de indivizi care au încercat să îl jefuiască

Un turist român a fost atacat de patru indivizi la Napoli, bărbatul fiind spitalizat după ce a fost lovit cu o sticlă în cap, informează site-ul Napoli Today.

141 afișări

Incidentul a avut loc joi seara în zona Porta Capuana din Napoli. Turistul român, în vârstă de 42 de ani, a fost abordat de patru persoane care au încercat să îi fure portofelul, scrie NapoliToday.it.

Bărbatul a opus rezistenţă, dar a fost lovit în cap cu o sticlă. Agresorii au fugit, iar românul a fost găsit de trecători şi este internat în Spitalul "Loreto Mare" din Napoli.

Medicii au anunţat că victima este în afara oricărui pericol, dar are nevoie de zece zile de îngrijiri medicale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici