Turnul din Pisa s-a redeschis pentru vizitatori. Turiştii pot cumpăra un bilet valabil 1 an

  • Turnul din Pisa s-a redeschis vizitatorilor, după o lungă perioadă de închidere.
  • Acum turiştii pot achiziţiona un bilet cu valabilitate de un an şi pot vizita tot complexul.
  • Biletul unic oferă şansa vizitatorilor să revină.
191 afișări
Imaginea articolului Turnul din Pisa s-a redeschis pentru vizitatori. Turiştii pot cumpăra un bilet valabil 1 an

Turnul din Pisa s-a redeschis pentru vizitatori. Turiştii pot cumpăra un bilet valabil 1 an

Turnul înclinat din Pisa s-a redeschis vizitatorilor. Până acum, s-au vândut aproximativ 500 de bilete. 
 
„A fost cu adevărat emoţionant să văd atât de mulţi oameni aici, în această piaţă, după atât de mult timp, în afară de pauza din iulie şi august, acesta este în sfârşit un nou început”, a declarat Roberto Cela, director tehnic al Operei della Primaziale Pisana, potrivit AP.
 
Acum, turiştii pot cumpăra şi un bilet unic, care este valabil un an. El oferă vizitatorilor şansa de a vedea nu doar turnul, ci şi celelalte monumente şi muzee din complex.
 
„Deci, acest bilet, un singur bilet care, în realitate, pune multe lucruri laolaltă, include Piazza del Duomo cu patru monumente şi două muzee, care sunt importante şi necesită timp, aşa că am venit cu ideea de bilete care să le permită vizitatorilor să revină”, a spus Roberto Cela.
 
Turnul înalt a fost construit în 1173 şi a început să se aplece de îndată ce a fost finalizat.  Însă, în anul 1964, din motive de siguranţă, turnul a fost închis publicului pentru restaurare şi restructurare. El a fost deschis din nou în anul 2001.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici