Tweetul final al lui Chadwick Boseman a devenit cel mai apreciat post din istoria Twitter

  • Tweetul în care a fost anunţat decesul lui Chadwick Boseman a fost apreciat de peste 6 milioane de ori în 24 de ore
  • Twitter a anunţat că este cel mai apreciat din istoria platformei
1310 afișări
Imaginea articolului Tweetul final al lui Chadwick Boseman a devenit cel mai apreciat post din istoria Twitter

Tweetul final al lui Chadwick Boseman a devenit cel mai apreciat post din istoria Twitter

Twitter a anunţat, sâmbătă, că postarea în care este anunţat decesul lui Chadwick Boseman, actorul care l-a jucat pe Black Panther, a devenit cel mai apreciat post din toate timpurile.

"Cel mai apreciat tweet din istorie. Un omagiu potrivit pentru un rege. #WakandaForever", a fost mesajul postat de Twitter.

"Fanii se reunesc pe Twitter pentru a celebra viaţa lui Chadwick Boseman, iar Tweetul transmis de pe contul său aseară este acum cel mai apreciat Tweet din toate timpurile de pe Twitter", a transmis compania într-un comunicat.

Twitter a anunţat şi că a reintrodus emoji-ul #BlackPanther pentru ca fanii să poată urmări şi să vorbească despre moştenirea lăsată de acesta.

Boseman a murit vineri, în locuinţa sa din Los Angeles, după ce s-a luptat mai mulţi ani cu un cancer la colon.

Ultimul tweet a dat detalii despre diagnosticul medical al lui Boseman şi o declaraţie din partea familiei actorului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici