Twitter a blocat permanent contul lui Donald Trump

  • Twitter a suspendat contul preşedintelui Donald Trump
  • Decizia a venit ca urmare a unei analize a postărilor făcute de preşedintele în exerciţiu pe contul său.
  • După vandalizarea Capitoliului, Twitter a suspendat contul lui Donald Trump pentru 12 ore
1758 afișări
Imaginea articolului Twitter a blocat permanent contul lui Donald Trump

Twitter a blocat permanent contul lui Donald Trump

"După o analiză atentă a Tweet-urilor recente de pe contul @realDonaldTrump şi a contextului din jurul lor, am suspendat definitiv contul din cauza riscului de incitare la violenţă în continuare", a transmis Twitter.

"În contextul evenimentelor oribile din această săptămână, am precizat miercuri că încălcările suplimentare ale Regulilor Twitter ar putea duce la acest lucru", a mai transmis platforma de microblogging.

Miercuri, în ziua în care a fost vandalizată clădirea Capitoliului din Washington DC, Twitter a şters postările lui Donald Trump în care încuraja susţinătorii săi la proteste. De asemenea, contul preşedintelui a fost blocat timp de 12 ore.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici