Twitter a şters un mesaj în care un consilier de la Casa Albă spunea că măştile nu sunt eficiente împotriva COVID-19

  • Dr. Scott Atlas a scris pe Twitter că măştile nu sunt eficiente împotriva COVID-19
  • Atlas este unul dintre consilii lui Trump pe probleme legate de noul coronavirus
  • Twitter a şters mesajul publicat de acesta
305 afișări
Imaginea articolului Twitter a şters un mesaj în care un consilier de la Casa Albă spunea că măştile nu sunt eficiente împotriva COVID-19

Twitter a şters un mesaj în care un consilier de la Casa Albă spunea că măştile nu sunt eficiente împotriva COVID-19

Twitter a eliminat un tweet în care Dr. Scott Atlas, consilierul lui Trump pe probleme legate de noul coronavirus, susţinea că acoperirea feţei cu mască nu este eficientă pentru a opri răspândirea coronavirusului.

Medicul, care s-a alăturat grupului operativ coronavirus în august, a scris pe Twitter sâmbătă: „Măştile funcţionează? NU”, alături de un link către un articol care susţine că acoperirea feţei nu este eficientă.

Atlas a declarat pentru Newsweek că a contestat decizia, adăugând: „Twitter pare să cenzureze ştiinţa dacă merge împotriva propriilor lor obiective de îndoctrinare publică”.

Platforma de socializare şi-a înăsprit politicile privind fake news şi dezinformarea în ultimele luni. Mai multe postări au fost etichetate ca fiind posibile dezinformări şi recent au blocat mai multe conturi, inclusiv al preşedintelui Donald Trump.

Conform noii politici de dezinformare, Twitter interzice distribuirea de conţinut fals sau înşelător legat de COVID-19.

Un purtător de cuvânt al companiei a transmis că Atlas a încălcat această politică prin postarea sa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici