Twitter a suspendat în 6 luni peste 370.000 de conturi ce conţineau postări în favoarea terorismului

Reţeaua socială americană Twitter a anunţat, marţi, că a suspendat 376.890 de conturi în ultimele şase luni în cadrul unor măsuri împotriva postărilor care promovează terorismul, acest număr fiind cu 60 la sută mai mare decât cel înregistrat în perioada precedentă, relatează Le Figaro online.

297 afișări
Imaginea articolului Twitter a suspendat în 6 luni peste 370.000 de conturi ce conţineau postări în favoarea terorismului

Twitter a suspendat în 6 luni peste 370.000 de conturi ce conţineau postări în favoarea terorismului

Twitter a început să ofere aceste date acum un an. În total, Twitter a suspendat 636.248 de conturi ce conţineau postări cu caracter terorist în perioada 1 august 2015-31 decembrie 2016.

Twitter a mai anunţat că numărul de cereri emise de autorităţile guvernamentale pentru furnizare de informaţii a crescut cu 7 la sută faţă de perioada precedentă şi că numărul cererilor de suspendare a conturilor a crescut cu 13 la sută.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici