Ucigaşul lui John Lennon, Mark Chapman, i-a cerut scuze lui Yoko Ono

  • În 1980, Mark Chapman l-a împuşcat pe Lennon de patru ori, în prezenţa soţiei lui Lennon, Yoko Ono
  • Chapman a spus că l-a omorât pe Lennon pentru „glorie” şi pentru că „merita” să moară
  • Mark Chapman a declarat că se gândeşte în fiecare zi la gestul său şi este conştient că va trebui să îşi petreacă toată viaţa în închisoare
3894 afișări
Imaginea articolului Ucigaşul lui John Lennon, Mark Chapman, i-a cerut scuze lui Yoko Ono

Sursă foto: bbc.com

„Aş vrea doar să subliniez cât de rău îmi pare. Nu am nici o scuză. Am făcut-o doar pentru gloria de sine şi este cea mai gravă crimă. Nu l-am ucis din cauza caracterului său sau din cauza genului de om care era. L-am asasinat pentru că era foarte, foarte faimos şi eu căutam afirmare de sine şi eram foarte, foarte egoist”, a declarat Chapman în faţa comisiei pentru eliberare condiţionată de la Wende Correctional Facility, din New York.

În 2015, Yoko Ono declara că se teme ca nu cumva într-o zi Mark Chapman să fie eliberat. „Cred că dacă el a recurs la un astfel de gest o dată, ar putea să o facă iar oricând şi mi-e frică pentru mine şi pentru fiul meu”.

Mark Chapman avea 25 de ani când l-a ucis pe John Lennon. Acum, la 65 de ani, el este căsătorit şi soţia sa locuieşte lângă unitatea in care Chapman a fost închis în ultimii opt ani.

La şedinţa comisiei pentru eliberare condiţionată Chapman a fost descris ca fiind profund religios şi un „creştin devotat”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici