Ucraina cere NATO să dezvolte capabilităţile pentru descurajarea agresiunilor în zona Mării Negre

Adjunctul ministrului ucrainean de Externe, Yehor Bozhok, a făcut apel Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) să dezvolte capabilităţile pentru descurajarea agresiunilor în reigunea Mării Negre, relatează site-ul agenţiei Unian.

535 afișări
Imaginea articolului Ucraina cere NATO să dezvolte capabilităţile pentru descurajarea agresiunilor în zona Mării Negre

Ucraina cere NATO să dezvolte capabilităţile pentru descurajarea agresiunilor în zona Mării Negre

"NATO ar trebui să dezvoltate capabilităţile pentru descurajarea strategică în regiunea Mării Negre, iar Ucraina este pregătită să susţină un astfel de proiect", a declarat oficialul într-un mesaj postat pe Twitter.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat în luna aprilie la Washington că alianţa va trebui să găsească soluţii pentru a combate „acţiunile agresive” ale Rusiei în Marea Neagră.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici