​Ucraina. Explozii şi într-un oraş din Ucraina în mare parte neatins de bombardamente până acum

Explozii au fost auzite duminică şi în Cerkasî, un oraş din Ucraina în mare parte neatins de bombardamente până acum. În ce priveşte atacul cu rachete asupra Kievului, cel puţin o persoană a murit, iar 4 au ajuns la spital. Ruşii au lovit şi o grădiniţă.

1822 afișări
Imaginea articolului ​Ucraina. Explozii şi într-un oraş din Ucraina în mare parte neatins de bombardamente până acum

​Ucraina. Explozii şi într-un oraş din Ucraina în mare parte neatins de bombardamente până acum

Explozii au fost auzite în oraşul central ucrainean Cerkasî, a declarat guvernatorul regional Oleksandr Skichko pe aplicaţia Telegram.

El nu a oferit mai multe detalii, potrivit Sky News.

Cerkasî a fost în mare parte neatinsă de bombardamente de când Rusia a invadat Ucraina în februarie.

Duminică dimineaţa, mai multe explozii au fost auzite în Kiev, iar o rachetă a lovit un complex rezidenţial din apropierea centrului oraşului, provocând un incendiu, în condiţiile în care Kievul nu a mai fost bombardat de aproape trei săptămâni.

Cel puţin o persoană a murit, iar patru au fost spitalizate.

Kyiv Independent anunţă că în atacul rusesc din Kiev a fost lovită şi o grădiniţă. Ministrul Culturii, Oleksandr Tkaşenko, a raportat că atacul rusesc cu rachete asupra Kievului a avariat nu doar o clădire de 9 etaje, ci şi o grădiniţă din apropiere.

Nu au fost raportate victime de la grădiniţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici