Ucraina interzice intrarea pe teritoriul său a bărbaţilor ruşi cu vârsta între 16 şi 60 de ani

Compania aeriană rusă Aeroflot a anunţat joi că a primit un "aviz oficial" din partea Guvernului ucrainean interzicând intrarea pe teritoriul acestei ţări tuturor bărbaţilor ruşi cu vârste cuprinse între 16 şi 60 de ani.

637 afișări
Imaginea articolului Ucraina interzice intrarea pe teritoriul său a bărbaţilor ruşi cu vârsta între 16 şi 60 de ani

Ucraina interzice intrarea pe teritoriul său a bărbaţilor ruşi cu vârsta între 16 şi 60 de ani (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Conform unui aviz oficial primit de către companie, toţi cetăţenii ruşi se sex masculin, cu vârsta între 16 şi 60 de ani, au interdicţia de a intra în Ucraina", a anunţat Aeroflot, principala companie aeriană rusă.

Sunt vizaţi de interdicţia intrării pe teritoriul ucrainean şi bărbaţii ucraineni cu vârsta cuprinsă între 16 şi 60 de ani, dar şi femeile cu vârsta cuprinsă între 20 şi 35 de ani, "domiciliaţi pe teritoriul Republicii autonome Crimeea şi oraşului Sevastopol", a semnalat compania aeriană.

"În cadrul operaţiunii antiteroriste (...) Ucraina ia măsuri pentru a limita accesul pe teritoriul său a persoanelor indezirabile", a confirmat pentru AFP Serghei Astahov, un purtător de cuvânt al poliţiei ucrainene de frontieră.

Aeroflot recomandă pasagerilor vizaţi de noile măsuri "să se abţină temporar să călătorească în Ucraina".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici