UE: Votul împotriva unui Brexit fără acord nu este suficient / Marea Britanie trebuie să aprobe un acord

Nu este suficient faptul că Parlamentul britanic a votat împotriva unui Brexit fără acord, a transmis Comisia Europeană, subliniind că pentru a preveni o astfel de opţiune este nevoie ca Marea Britanie chiar să aprobe un acord privind retragerea din UE, potrivit postului Sky News.

728 afișări
Imaginea articolului UE: Votul împotriva unui Brexit fără acord nu este suficient / Marea Britanie trebuie să aprobe un acord

UE: Votul împotriva unui Brexit fără acord nu este suficient / Marea Britanie trebuie să aprobe un acord

"Am luat notă de voturile din Camera Comunelor din această seară", a declarat o purtătoare de cuvânt a Comisiei Europene, după Camera Comunelor a aprobat miercuri seară, în formă definitivă, proiectul care exclude posibilitatea retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeană fără niciun acord Brexit, cu amendamentul "în orice circumstanţe".

"Sunt doar două căi de ieşire din EU: cu sau fără un acord. UE este pregătită pentru ambele. Pentru ca un Brexit fără acord să iasă din discuţie nu este suficient să votaţi împotriva lipsei unui acord - trebuie să aprobaţi un acord. Am ajuns la un acord cu prim-ministrul şi UE este pregătită să-l semneze", a adăugat reprezentanta instituţiei europene.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici