Video Un aeroport din Turcia, închis în urma prăbuşirii unui avion pe o pistă de decolare

Traficul de pe Aeroportul Ataturk a fost sistat după ce un avion privat s-a prăbuşit pe una dintre pistele de decolare, informează presa internaţională.

1291 afișări

Avionul decolase de pe aeroportul Ataturk şi se îndrepta spre Cipru.

Potrivit presei locale, pilotul ar fi încercat să aterizeze cu avionul dar acesta s-a prăbuşit şi a izbucnit în flăcări.

Mai multe servicii de ambulanţă au fost desfăşurate la faţa locului.

Avionul era de tip Cessna 650 şi era înregistrat ca fiind unul privat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici