Un agent de poliţie din SUA a lovit intenţionat un suspect cu maşina, scena fiind filmată - VIDEO

O cameră de luat vederi de serviciu surpinde momentul în care un vehicul al poliţiei americane loveşte un pieton suspectat că avea asupra sa o armă de foc, informează site-ul ziarului Washington Post.

307 afișări
Imaginea articolului Un agent de poliţie din SUA a lovit intenţionat un suspect cu maşina, scena fiind filmată - VIDEO

Un agent de poliţie din SUA a lovit intenţionat un suspect cu maşina, scena fiind filmată - VIDEO (Captură video)

Incidentul a avut loc pe 19 februarie, dar imaginile au fost difuzate abia acum.

Un agent de poliţie din statul american Arizona a lovit cu maşina de serviciu un bărbat suspectat că furase o armă de foc dintr-un centru comercial Wal-Mart situat în Marana, în apropierea oraşului Tucson.

Camera de luat vederi a vehiculului de poliţie a filmat incidentul.

Suspectul - Mario Valencia - a fost spitalizat două zile şi a fost arestat preventiv sub acuzaţia de agresiune, jaf armat şi deţinerea unei arme de foc.

Incidentul intervine pe fondul criticilor care vizează poliţia americană după o serie de agresiuni rasiste, unele mortale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici