Un al doilea tren, dispărut în Japonia. Bilanţul ar putea depăşi 1000 de morţi

Peste 1.000 de persoane au murit probabil în cutremurul violent, urmat de un tsunami, care au devastat vineri nord-estul Japoniei, a anunţat agenţia Kyodo, în timp ce un al doilea tren a fost dat dispărut, în provincia Iwate, în urma unui val seismic.

96 afișări
Imaginea articolului Un al doilea tren, dispărut în Japonia. Bilanţul ar putea depăşi 1000 de morţi

Un al doilea tren, dispărut în Japonia. Bilanţul ar putea depăşi 1000 de morţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bilanţul creşte de la minut la minut.

Potrivit serviciilor de poliţie, bilanţul oficial provizoriu era de cel puţin 337 de morţi, 531 de dispăruţi şi 627 de răniţi, după aproximativ zece ore de la cel mai puternic cutremur din arhipelagul nipon, cu magnitudinea de 8,9, care s-a produs la ora locală 14.46 (7.46, ora României).

Pe de altă parte, un al doilea tren a fost dat dispărut, vineri, după trecerea unui tsunami prin prefectura Iwate (nord-est), a anunţat agenţia Jiji, fără să precizeze dacă este un tren de pasageri sau de marfă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici