Un an pentru Donald Trump la Casa Albă. Primul său bilanţ, de Revelion: Oamenii sunt mult mai bine acum/ Le urez (..) duşmanilor, chiar şi presei necinstite un An Nou fericit - VIDEO

Preşedintele american Donald Trump şi-a prezentat, duminică, bilanţul realizărilor din 2017 şi a reiterat retorica din primul său an de mandat prin intermediul unui clip video cu ocazia Anului Nou, relatează site-ul agenţiei The Associated Press.

1147 afișări
Imaginea articolului Un an pentru Donald Trump la Casa Albă. Primul său bilanţ, de Revelion: Oamenii sunt mult mai bine acum/ Le urez (..) duşmanilor, chiar şi presei necinstite un An Nou fericit - VIDEO

Un an de mandat pentru Donald Trump la Casa Albă. Primul său bilanţ, cuprins în mesajul de Anul Nou: Oamenii sunt mult mai bine acum/ Le urez (..) duşmanilor, chiar şi presei necinstite un An Nou fericit - VIDEO

Videoclipul, care durează trei minute şi jumătate, îl înfăţişează pe Trump în compania personalului militar, a oficialilor guvernamentali din SUA şi a altor lideri mondiali.

"Am dat naştere lumii moderne şi vom modela lumea de mâine cu puterea şi priceperea mâinilor americane", este mesajul transmis de preşedintele american în clipul video postat pe contul de Twitter.

 

Donald Trump a invocat succesul său privind reformarea Curţii Supreme, eforturile pentru reducerea reglementărilor şi pentru revizuirea impozitelor - acţiune descrisă drept "cea mai mare reducere a impozitelor din istoria ţării noastre".

Mesajul de Anul Nou de la Casa Albă a inclus şi critici aduse adversarilor politici şi mass media din SUA.

"În cazul în care Democraţii (necinstita Hillary) ar fi fost aleşi, acţiunile voastre ar fi scăzut cu 50% faţă de valoarea din ziua alegerilor. Acum ele au un viitor mare - şi este abia începutul! De ce ar dori alegătorii inteligenţi să aducă democraţii în Congres în urma alegerilor din 2018, când politicile lor vor distruge complet bunăstarea creată în lunile de după alegeri? Oamenii sunt mult mai bine acum, să nu mai vorbim despre subiectele Stat Islamic, judecători, frontiere mai puternice, reduceri de taxe şi multe altele. Pe măsură ce ţara noastră devine mai puternică şi mai inteligentă, vreau să le urez tuturor prietenilor, susţinătorilor, duşmanilor, chiar şi presei necinstite de tip fake news, un An Nou fericit şi sănătos. 2018 va fi un an grozav pentru SUA. Facem America excepţională din nou şi mult mai repede decât ar fi crezut oricine că este posibil!", a mai spus Trump.

Preşedintele american şi-a petrecut sfârşitul de an în staţiunea Palm Beach din Florida, organizând o petrecere la clubul său Mar-a-Lago. Sute de persoane au participat la eveniment, iar printre oaspeţi s-au aflat politicieni şi vedete din lumea muzicii şi a filmului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici