Un angajat al Consulatului SUA din Hong Kong, agresat în faţa misiunii diplomatice

  • Incident în faţa Consulatului american din Hong Kong
  • Un angajat a fost agresat de un necunoscut în faţa misiunii diplomatice
  • Consulat: Victima nu prezintă risc letal. În acest moment, este imposibil să emitem ipoteze referitoare la motivul atacului
547 afișări
Imaginea articolului Un angajat al Consulatului SUA din Hong Kong, agresat în faţa misiunii diplomatice

Angajat al Consulatului SUA din Hong Kong, agresat în faţa misiunii diplomatice

Un angajat al Consulatului SUA din provincia semiautonomă chineză Hong Kong a fost atacat de un individ rămas neidentificat, într-un incident produs în faţa reprezentanţei diplomatice, informează cotidianul Le Figaro.

Poliţia din Hong Kong a confirmat incidentul, precizând că bărbatul a suferit o plagă în zona capului.

"Un angajat a fost agresat de un necunoscut. Victima nu prezintă risc letal. În acest moment, este imposibil să emitem ipoteze referitoare la motivul atacului", a comunicat Consulatul american din Hong Kong.

Incidentul intervine în contextul tensiunilor dintre Statele Unite şi China din cauza legii privind siguranţa naţională impusă de Administraţia de la Beijing în provincia semiautonomă Hong Kong.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici