Un apropiat al lui Putin pregăteşte lumea pentru ce e mai rău: ultimul pas este arma nucleară

În timp ce Rusia pierde teren şi soldaţi pe front, filosoful ultranaţionalist Alexandr Dugin revine cu o temă preferată a Moscovei: ameninţarea nucleară.

4495 afișări
Imaginea articolului Un apropiat al lui Putin pregăteşte lumea pentru ce e mai rău: ultimul pas este arma nucleară

Un apropiat al lui Putin bagă lumea în sperieţi: ultimul pas este arma nucleară

În timp ce tăcerea autorităţilor continuă, alimentând nedumerirea ruşilor care susţin „operaţiunea militară specială” din Ucraina, Alexander Dugin, alintat „creierul” sau „ideologul” lui Putin, a luat cuvântul, pentru a arăta cu degetul în direcţia Kremlinului.

Cel puţin aşa a reieşit dintr-o postare apărută pe canalul Telegram, unde filosoful ultranaţionalist a scris, apoi şi-a eliminat cuvintele, nu înainte ca unele surse mass-media să ia ac de reacţia neaşteptată.

Seara, însă, Dugin a revenit cu un alt mesaj. El a dat înapoi, respingân presupusul atac şi vorbind despre „o insinuare a Occidentului”, prileg cu care i-a jurat loialitate Ţarului:

„Această acuzaţie a apărut de nicăieri”, a scris el, tot pe Telegram. Apoi, a adăugat: „Nimeni nu i-a întors spatele lui Putin. Atât eu, cât şi toţi ceilalţi patrioţi ruşi îl susţinem necondiţionat.

Durerea pierderii Hersonului este una, atitudinea faţă de comandantul şef este alta”. Şi a încheiat cu o ameninţare groaznică: „Moscova nu va capitula, ultimul pas este arma nucleară”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici