Un atacator a deschis focul în Denver, Statele Unite. Cinci persoane au decedat

Un bărbat înarmat a ucis patru persoane şi a rănit un ofiţer după ce a deschis focul în mai multe locaţii din Denver, a anunţat poliţia.

493 afișări
Imaginea articolului Un atacator a deschis focul în Denver, Statele Unite. Cinci persoane au decedat

Suspectul a murit de asemenea, după ce a făcut schimb de focuri cu poliţiştii, a transmis poliţia din Lakewood. Poliţia a spus că încă investighează ce a dus la împuşcături, potrivit AP.

Trebuie să cercetăm şi să aflăm care a fost motivul din spatele acestui eveniment” a declarat şeful poliţiei din Denver, Paul Pazen, la o conferinţă de presă.

Împuşcăturile au început în centrul Denverului, unde două femei au fost ucise şi un bărbat a fost rănit, a spus Pazen. La scurt timp după, un bărbat a fost împuşcat mortal la câteva străzi distanţă. Apoi suspectul a fugit în Lakewood, în apropierea Denverului. În Lakewood a mai omorât un bărbat.

Atacatorul a fugit după la un hotel unde a rănit un funcţionar. A urmat un schimb de focuri cu poliţia în urma căruia suspectul a fost declarat mort iar un poliţist a fost rănit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici