Un avion a aterizat de urgenţă după o ameninţare cu bombă, în Japonia

Un avion al companiei aeriene Jetstar a aterizat de urgenţă sâmbătă în centrul Japoniei, după ce autorităţile au primit o ameninţare cu bombă din partea unui bărbat.

197 afișări
Imaginea articolului Un avion a aterizat de urgenţă după o ameninţare cu bombă, în Japonia

Un avion a aterizat de urgenţă după o ameninţare cu bombă, în Japonia

Aeroportul Narita din Tokyo a primit apelul la ora 6.20, ora Japoniei, din partea unui bărbat din Germania care spunea în engleză că a pus o bombă în avion, a relatat NHK, citând surse din poliţie, conform CNN.

Zborul de la Narita către oraşul Fukuoka din sud-vestul ţării a fost deviat pe aeroportul Chubu, a declarat un purtător de cuvânt al aeroportului Chubu pentru CNN.

Toţi cei 136 de pasageri şi 6 membri ai echipajului aflaţi la bord au ieşit din aeronavă.

Apelantul a afirmat că a plasat 100 de kilograme de explozibili din plastic în cala de marfă a aeronavei şi a cerut să vorbească cu "managerul", în caz contrar urmând să îi detoneze.

Nu au fost găsiţi explozibili la bordul avionului, a precizat NHK.

O persoană a fost uşor rănită în timp ce părăsea aeronava, potrivit NHK, care a difuzat imagini cu pasageri care evacuează avionul prin tobogane de urgenţă.

Purtătorul de cuvânt al aeroportului Chubu a declarat că incidentul este în curs de investigare, iar aeroportul a suspendat zborurile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici