Un avion a derapat pe pista unui aeroport din Ucraina. Alte curse au fost anulate

Un avion de pasageri al Turkish Airlines a derapat, duminică dimineaţa, pe pista Aeroportului internaţional Lvov din vestul Ucrainei, însă nimeni nu a fost rănit, dar mai multe zboruri ce trebuiau să decoleze sau să aterizeze aici au înregistrat întârzieri semnificative, informează postul Euronews.

752 afișări
Imaginea articolului Un avion a derapat pe pista unui aeroport din Ucraina. Alte curse au fost anulate

Mai multe zboruri la aeroportul Lvov au suferit întârzieri după ce un avion a derapat pe pistă

"Niciunul dintre cei 59 de pasageri şi 6 membri ai echipajului aflaţi la bordul aeronavei nu au fost răniţi ca urmare a incidentului", a transmis aeroportul, adăugând că avionul, care se pregătea să decoleze spre Istanbul, nu a suferit avarii majore.

Mai multe aeronave care urmau să decoleze spre Turcia, Polonia, Germania, Italia, Egipt sau Marea Britanie au făcut acest lucru cu întârziere în urma incidentului produs în jurul orei 10:30.

Problema a afectat şi o serie de zboruri care trebuiau să aterizeze la Lvov, cel mai mare aeroport din vestul Ucrainei.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici