Un avion american cu 175 de pasageri la bord a aterizat de urgenţă pe o insulă din Caraibe

Un avion al companiei aeriene American Airlines, care asigura legătura între Costa Rica şi Miami cu 175 de pasageri la bord, a aterizat de urgenţă pe o insulă columbiană din Caraibe după ce a fost detectat fum în cabină, a anunţat pentru AFP aviaţia civilă din Columbia.

169 afișări
Imaginea articolului Un avion american cu 175 de pasageri la bord a aterizat de urgenţă pe o insulă din Caraibe

Un avion american cu 175 de pasageri la bord a aterizat de urgenţă pe o insulă din Caraibe (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Incidentul, care nu s-a soldat cu răniţi, s-a produs în jurul orei 9:30 dimineaţa (17:30, ora României) pe insula San Andres, o staţiune turistică foarte renumită în Columbia. "Protocolurile de securitate au fost aplicate", a precizat aviaţia civilă.

Prezenţa fumului în cabina aparatului a costrâns echipajul să opereze o aterizare, a adăugat aviaţia civilă. O anchetă tehnică a fost deschisă pentru a determina cauzele acestui fum.

"Avionul a aterizat normal iar pasajerii se află în zona de tranzit internaţional a aeroportului", din San Andres, a declarat un responsabil al Apărării civile pentru televiziunea columbiană RCN.

Pasagerii aşteptau în cursul după-amizezii de joi să se poată îmbarca la bordul avionului companiei americane sau unui alt aparat dacă va fi nevoie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici