Un avion Cathay Pacific a aterizat de urgenţă în Indonezia după ce un motor a luat foc

Un avion aparţinând companiei Cathay Pacific cu sediul la Hong Kong care efectua un zbor pe ruta Perth-Hong Kong a aterizat vineri de urgenţă în Indonezia, după ce un motor ar fi luat foc în zbor, relatează DPA în pagina electronică.

3764 afișări
Imaginea articolului Un avion Cathay Pacific a aterizat de urgenţă în Indonezia după ce un motor a luat foc

Un avion Cathay Pacific a aterizat de urgenţă în Indonezia după ce un motor a luat foc

"S-a auzit un zgomot puternic, s-au văzut scântei şi flăcări", i-a spus un pasager fratelui său, care a contactat radiodifuzorul austraian ABC.

Bărbatul afirmă că la bordul avionului s-a făcut întuneric, iar 15 minute mai târziu căpitanul zborului CX170 a anunţat "o problemă" la unul dintre motoare şi că va efectua o aterizare în Indonezia.

Compania aeriană a anunţat că "în cabină nu era niciun incendiu, iar toţi membrii echipajului şi pasagerii au aterizat în siguranţă (pe Insula indoneziană) Bali".

Persoanele de la bord "se odihnesc la hotel, în timp ce noi ne ocupăm de problemă", a anunţat Cathay Pacific într-un mesaj postat pe Twitter ca răspuns la un mesaj postat de către publicaţia The Daily Mail Australia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici