Un avion de pasageri a aterizat de urgenţă în Hawaii după ce carcasa unui motor s-a desprins în timpul zborului. VIDEO cu momentul incidentului, surprins de un călător

O aeronavă de pasageri cu peste 370 de persoane la bord a aterizat de urgenţă pe aeroportul Honolulu după ce carcasa de protecţie a unuia dintre motoare s-a desprins în timpul zborului, informează site-ul postului CBS News.

2764 afișări
Imaginea articolului Un avion de pasageri a aterizat de urgenţă în Hawaii după ce carcasa unui motor s-a desprins în timpul zborului. VIDEO cu momentul incidentului, surprins de un călător

Un avion de pasageri a aterizat de urgenţă în Hawaii după ce carcasa unui motor s-a desprins în timpul zborului

Piloţii au reuşit să aducă în siguranţă avionul la sol şi nu au fost înregistrate victime.

Compania United Airlines a transmis că avionul care efectua Cursa UA1175, de la San Francisco la Honolulu, "a cerut să aterizeze de urgenţă din cauza unui probleme mecanice".

Agenţia americană pentru Siguranţa Transporturilor (NTSB) a comunicat că va trimite o echipă pentru a investiga incidentul.

Pasagerii au povestit că au primit instrucţiuni de la echipaj să se pregătească de posibilitatea unui impact în caz de aterizare forţată şi au descris zborul drept "absolut terifiant" ori "înfricoşător".

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici