Un avion Lufthansa a aterizat de urgenţă în Rusia. Piloţii au detectat fum în cabină

Un avion al companiei germane Lufthansa a aterizat de urgenţă în Rusia, marţi, după ce piloţii au semnalat prezenţa fumului în cabină, a anunţat Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă.

373 afișări
Imaginea articolului Un avion Lufthansa a aterizat de urgenţă în Rusia. Piloţii au detectat fum în cabină

Un avion Lufthansa a aterizat de urgenţă în Rusia. Piloţii au detectat fum în cabină (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Aparatul Airbus A-320, cu 116 pasageri şi şase membri ai echipajului la bord, efectua o cursă între Ekaterinburg şi Frankfurt şi a aterizat la Perm.

"După aterizarea la Perm, toţi pasagerii au părăsit avionul şi au fost examinaţi de medici", a precizat Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă, adăugând că incidentul nu s-a soldat nici cu victime, nici cu pagube materiale.

Potrivit anchetatorilor, piloţii au decis să solicite autorizaţia pentru aterizare de urgenţă după ce au detectat fum în cabina de pilotaj.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici