Un avion supaîncărcat cu cocaină, s-a prăbuşit la scurt timp după decolare

Un avion de mici dimensiuni, încărcat cu cocaină în valoare de peste 47 milioane de euro, a pornit din Mareeba, Papua Noua Guinee, cu destinaţia Australia, dar s-a prăbuşit la scurt timp după decolare, scrie The Independent.

5740 afișări
Imaginea articolului Un avion supaîncărcat cu cocaină, s-a prăbuşit la scurt timp după decolare

Un avion supaîncărcat cu cocaină, s-a prăbuşit la scurt timp după decolare

Un avion de mici dimensiuni, încărcat cu cocaină în valoare de peste 47 milioane de euro, a pornit din Mareeba, Papa Noua Guinee, cu destinaţia Australia, dar s-a prăbuşit la scurt timp după decolare, scrie The Independent.

Pilotul aeronavei Cessna a zburat la altitudine joasă, pentru a nu fi detectat de radar, dar din cauza supraîncărcării cu drogurile care cântăreau 500 de kilograme, a pierdut altitudine şi s-a prăbuşit.

Potrivit CNN, avionul s-a prăbuşit pe 26 iulie, dar autorităţile au anunţat abia sâmbătă, că au arestat cinci persoane în legătură cu acest incident. Este vorba de un cartel de traficanţi de droguri din Melbourne, aflat în legătură cu mafia italiană.

Dacă sunt găsiţi vinovaţi, cei cinci riscă pedeapsa de închisoare pe viaţă.

Pilotul aeronavei s-a predat singur şi a for arestat pentru acuzaţii privind imigraţia.

Valoarea totală a străzii cocainei a fost estimată la aproximativ 80 de milioane de dolari australieni (57 milioane USD), au spus autorităţile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici