Un bărbat a deschis focul într-un restaurant din SUA, inspirat de o teorie a conspiraţiei

Un bărbat, care spune că investiga o terorie a conspiraţiei despre o reţea de pedofile în care ar fi implicată şi Hillary Clinton, a deschis focul într-un restaurant din Washington D.C., însă nimeni nu a fost rănit în urma incidentului,a anunţat poliţia şi presa locală, potrivit The Associated Press.

1148 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a deschis focul într-un restaurant din SUA, inspirat de o teorie a conspiraţiei

Un bărbat a deschis focul într-un restaurant din SUA, inspirat de o teorie a conspiraţiei (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Edgar Maddison Welch, în vârstă de 28 de ani, din Salisbury (statul Carolina de Nord), a intrat în restaurantul Comet Ping Pong şi a îndreptat o armă de foc spre un angajat, a relatat cotidianul The Washington Post.

Angajatul a reuşit să fugă şi a alertat poliţia. Welch a tras apoi cu arma în podea.

Suspectul a fost arestat fără să opună rezistenţă, ofiţerii de poliţie găsind o puşcă de asalt asupra sa. Welch a fost pus sub acuzare pentru asalt cu o armă periculoasă.

Restaurantul Comet Ping Pong, aflat într-un cartier înstărit din Washington, a căpătat notorietate în timpul campaniei electorale din SUA, devenind subiectul mai multor ştiri false care indicau restaurantul ca fiind locul de unde era coordonată o reţea de pedofilie în care era implicată Hillary Clinton şi managerul ei de campanie, John Podesta.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici