Un bărbat care ar fi postat mesaje cu caracter extremist pe reţelele sociale, reţinut de Scotland Yard

Un bărbat a fost arestat în nordul Londrei pentru că ar fi postat mesaje cu caracter extremist, antisemit şi anti-islam pe reţelele sociale, a anunţat poliţia metropolitană, relatează The Guardian pe pagina electronică.

502 afișări
Imaginea articolului Un bărbat care ar fi postat mesaje cu caracter extremist pe reţelele sociale, reţinut de Scotland Yard

Un bărbat care ar fi postat mesaje cu caracter extremist pe reţelele sociale, reţinut de Scotland Yard

Scotland Yard a anunţat că ar fi arestat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, sub suspiciunea de instigare la ură rasială, după ce acesta ar fi postat mesaje cu caracter extremist, anti-islam şi antisemit.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a mai spus că detectivii au efectuat şi percheziţii la două adrese din nordul Londrei, operaţiuni desfăşurate în legătură cu acest caz.

Infracţiunile motivate de ură şi alte acte de intoleranţă au devenit tot mai frecvente după ce britanicii au votat în favoarea părăsirii Uniunii Europene.

Recent, poliţia din Manchester a anunţat arestarea a trei persoane pentru implicare într-un incident cu caracter rasist.

Autorităţile britanice au anunţat marţi că investighează un incident cu caracter rasist produs într-un tramvai din oraşul Manchester, după ce un adolescent a fost filmat în timp ce îl jignea pe un bărbat pe care îl considera imigrant. Conform unor surse, bărbatul jignit este veteran al armatei americane.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici