Un bărbat ce avea asupra lui un dispozitiv cu electroşocuri, reţinut temporar la Palatul Buckingham

Poliţia britanică l-a reţinut pe un individ la intrarea vizitatorilor de la Palatul Buckingham după ce asupra sa a fost descoperit un dispozitiv cu electroşocuri, bărbatul a fost însă eliberat câteva ore mai târziu fără ca împotriva lui să fie luate măsuri suplimentare.

245 afișări
Imaginea articolului Un bărbat ce avea asupra lui un dispozitiv cu electroşocuri, reţinut temporar la Palatul Buckingham

Un bărbat ce avea asupra lui un dispozitiv cu electroşocuri, reţinut temporar la Palatul Buckingham

Bărbatul, originar din Olanda, care se afla în vizită în Marea Britanie, a fost audiat de poliţie, fiind reţinut pentru suspiciunea de posesie a unei arme, informează site-ul postului Sky News.

Poliţiştii au stabilit că individul a comis o eroare şi nu reprezintă o ameninţare.

Poliţia nu a spus dacă regina Marii Britanii se afla la Buckingham în momentul producerii acestui incident, care a avut loc duminică.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici