Un bărbat din gruparea Patriot Prayer a fost împuşcat în piept în timpul protestelor din Portland. Poliţiştii nu l-au putut salva

  • Sâmbătă seara au fost proteste în Portland între manifestanţii BLM şi susţinătorii lui Donald Trump.
  • Un bărbat care făcea parte din gruparea Patriot Prayer a fost împuşcat.
  • Bărbatul a fost găsit mort de poliţişti, la doar câteva minute de la împuşcătură.
1127 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din gruparea Patriot Prayer a fost împuşcat în piept în timpul protestelor din Portland. Poliţiştii nu l-au putut salva

Un alb a fost împuşcat în piept în timpul protestelor din Portland. Poliţiştii nu l-au putut salva

Un bărbat a fost împuşcat în piept şi a murit sâmbătă seara în Portland, în timpul unei confruntări între protestatarii BLM şi susţinătorii lui Donald Trump, relatează Associated Press.
 
Poliţiştii au declarat că susţinătorii lui Trump au părăsit zona în jurul orei 20:30, iar ofiţerii au auzit împuşcături 16 minute mai târziu. Echipajele de poliţie au ajuns la locul faptei foarte repede, însă bărbatul împuşcat era deja mort.
 
Un fotograf din echipa AP a auzit trei focuri de armă şi apoi a observat intervenţia medicilor şi a poliţiei. Bărbatul părea se fie alb, spune fotograful. 
 
Bărbatul purta o şapcă cu însemnele Patriot Prayer, o grupare de extremă dreapta ce-şi are sediul în Portland şi care luptă pentru libertatea de exprimare. 
 
Poliţiştii investighează cazul pentru că nu ştiu încă cine l-a împuşcat pe bărbat. Aceştia vor analiza toate imaginile şi filmările care au apărut pe internet şi vor căuta mai multe probe. 
 
„Este foarte important pentru detectivi să aibă o imagine completă şi clară despre ce s-a întâmplat înainte, în timpul, dar şi după crimă”, a spus un poliţist. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
portland,
blm,
trump

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici