Un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost împuşcat mortal fiindcă urina în mijlocul unui drum

  • Un bărbat surprins urinând în mijlocul drumului a fost împuşcat mortal într-un cartier din Texas.
  • Incidentul s-a produs în oraşul american Houston.
  • Bărbatul a fost împuşcat de mai multe ori.
2042 afișări
Imaginea articolului Un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost împuşcat mortal fiindcă urina în mijlocul unui drum

FOTO Profimedia

Un bărbat a fost împuşcat mortal în Houston, Texas, după ce a fost surprins că urina în mijlocul unui drum. Furioşi de isprava acestuia, locuitorii din zonă l-au împuşcat pe bărbat, după ce s-au certat cu acesta, potrivit Insider, citat de Aleph News.
 
Poliţia a transmis, într-un comunicat, că ofiţerii au ajuns la locul crimei, joi, la ora 22:25, după ce au fost semnalate mai multe focuri de armă pe strada Bunny Run Drive din nordul oraşului şi l-au găsit pe Lester Fuentes-Buezo, în vârstă de 20 de ani, cu mai multe plăgi provocate de gloanţe.
 
Decesul tânărului a fost declarat de paramedicii care au ajuns la faţa locului, precizând că s-au tras mai multe focuri de armă asupra lui Fuentes-Buezo. 
 

Tânărul s-a deplasat în zonă pentru a cumpăra droguri

 
Poliţia din Houston a mai precizat că Fuentes-Buezo a fost văzut urinând în public pe stradă şi că un suspect, care nu a fost deocamdată identificat, s-a enervat pe acesta.
 
Fuentes şi suspectul au început să se certe şi ambii bărbaţi şi-au scos armele. Suspectul l-a împuşcat pe Fuentes-Buezo şi a fugit de la faţa locului”, se arată în comunicatul poliţiei texane.
 
Mai mult, Fox 5 susţine că Fuentes-Buezo s-a deplasat în zonă pentru a cumpăra droguri şi la un moment dat a început să urineze în mijlocul şoselei, declanşând o confruntare cu mai mulţi rezidenţi. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici