Un bărbat înarmat a fost arestat într-un supermarket din statul american Missouri

Autorităţile americane au arestat joi un bărbat care avea asupra sa o armă de foc şi 100 de seturi de muniţie, într-un supermarket Walmart din oraşul Springfield din statul Missouri, la aproape o săptămână după două atacuri armate în urma cărora 31 de persoane au murit, conform Reuters.

413 afișări
Imaginea articolului Un bărbat înarmat a fost arestat într-un supermarket din statul american Missouri

Un bărbat înarmat a fost arestat într-un supermarket din statul american Missouri

Bărbatul arestat nu a tras focuri de armă şi momentan nu este clar dacă plănuia un atac în momentul în care a fost arestat.

„Un bărbat înarmat, în vârstă de aproximativ 20 de ani, a fost reţinut de către un pompier înarmat până la sosirea poliţiştilor”, se menţionează într-un comunicat emis de poliţia din Springfield.

Bărbatul a fost arestat în momentul în care părăsea magazinul, au transmis poliţiştii.

Autorităţile consideră că suspectul avea intenţia de a comite un atac şi cercetează care ar fi fost motivul acestuia.

Cetăţenii statului american Missouri pot deţine arme fără un permis special, singurele restricţii fiind în cazul persoanelor condamnate pentru o infracţiune.

 

 

 

Taguri:
sua,
missouri,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici