Un bărbat s-a îmbătat de Revelion. După o lună a realizat de ce i-a dispărut o sumă din cont în fiecare săptămână

  • Peyron Haag a exagerat cu alcoolul în noaptea de Revelion.
  • Efectele excesului de alcool s-au simţit şi după mai multe săptămâni în buzunarul său, relatează Metro.co.uk
  • Impulsionat de vaporii de alcool, bărbatul a decis să adopte un cangur pe nume Poppy.
6024 afișări
Imaginea articolului Un bărbat s-a îmbătat de Revelion. După o lună a realizat de ce i-a dispărut o sumă din cont în fiecare săptămână

Un bărbat s-a îmbătat de revelion. După o lună a realizat ce a făcut

Adopţia virtuală l-a costat pe tânărul absolvent din Minneapolis cinci dolari pe săptămână.
 
La mai bine de o lună distanţă tânărul şi-a dat seama că este ceva suspect cu tranzacţia ce avea loc săptămânal. După o investigaţie el a ajuns pe un site pentru adopţii. Verificând şi pagina sa de notiţe a observat un mesaj ciudat scris greşit, dată fiind starea autorului în momentul scrierii, „Zboară la Poppy".
 
Peyron Haag nu a fost mirat de gestul său din noaptea de Revelion, deoarece este un iubitor de animale. El s-a implicat în cauza animalelor afectate de incendiile din Australia. Însă a anulat plata săptămânală după ce a aflat că site-ul pentru adopţii nu investea toţi banii în salvarea animalelor.
 
Postarea în care relatează incidentul a devenit virală. Peyron Haag a folosit faima pe care a dobândit-o pentru a promova mai multe organizaţii care îşi dedică timpul şi banii colectaţi de la donatori pentru binele animalelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici