Un bărbat şi-a găsit maşina uitată într-un loc de parcare, acum 20 de ani

Un bărbat din Germania şi-a găsit maşina, după 20 de ani după ce a uitat unde a parcat-o, scrie Daily Mail.

5880 afișări
Imaginea articolului Un bărbat şi-a găsit maşina uitată într-un loc de parcare, acum 20 de ani

Un bărbat şi-a găsit maşina uitată într-un loc de parcare, acum 20 de ani

În 1997, când Helmut Kohl era cancelar, Titanic se afla în cinematografe, iar Arsenal era pe primul loc în ligă, un bărbat uituc şi-a parcat maşina undeva în Frankfurt. Şi a ramas acolo timp de 20 de ani.

La scurt timp după ce încercarea sa de a găsi maşina a eşuat, acesta a sunat la poliţie şi a spus că autovehiculul a fost furat.

Douăzeci de ani mai târziu, însă, maşina a fost găsită exact în locul unde a fost părăsită, potrivit Augsberger Allgemein.

Mai mulţi constructori care doreau să demoleze un garaj erau împiedicaţi de prezenţa maşinii, astfel încât au anunţat poliţia, care s-a ocupat de găsirea proprietarului.

În vârstă de 76 de ani, bărbatul nu a fost impresionat de ”comoara găsită”, ba mai mult, pe motiv ca e veche şi nefuncţională, acesta a declarat că nu o vrea.

În cele din urmă, cu bunăvoinţa autorităţilor din Frankfurt, autovehiculul va fi casat.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici